Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προς Δήμο Χανίων: Κάθε μέτρο στήριξης των επαγγελματιών είναι αυτή την στιγμή κρίσιμο και απαραίτητο

Κανένα σχόλιο

Τη στήριξη των επαγγελματίων του δήμου Χανίων με την ελάφρυνση της φορολογίας ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων λόγω των συνεπειών που έχει στην οικονομία η επιδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε τι αναφέρει:

«Δήλωση του Προέδρου του Εμπορικού  Συλλόγου Χανίων  για ελαφρύνσεις από τον Δήμο Χανίων¨

"Sponsored links"

Κάθε μέτρο στήριξης των επαγγελματιών είναι αυτή την στιγμή κρίσιμο και απαραίτητο. Η κρίση είναι ήδη εδώ και το τέλος της δεν μπορεί καν να προβλεφτεί , με αποτέλεσμα δραματικές συνέπειες στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο η πρόταση του πρώην Δημάρχου κ.Βάμβουκα Αναστάσιου είναι σωστή και πρέπει να υποστηριχτεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο,  ειδικά καθώς στα Χανιά έχουμε ούτος η άλλως δυσανάλογα υψηλά δημοτικά τέλη. Τα  μέτρα που προτείνονται θα προσφέρουν μια σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις  και τους αυτοαπασχολούμενους , οι οποίοι αγωνίζονται να σταθούν όρθιοι ώστε να μπορούν με την σειρά τους να στηρίξουν την κοινωνία μας σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις