Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: 25% κάτω ο τζίρος στα καταστήματα τον Μάρτη – “Μόνη ελπίδα η τουριστική σαιζόν”

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων αναφέρεται στη μεγάλη πτώση στον τζίρο που φτάνει το 25% μέσα στον Μάρτη. Η μόνη ελπίδα πλέον η τουριστικά σαιζόν, λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διενέργησε την τηλεφωνική έρευνα σχετικά με τον τζίρο των καταστημάτων όσο αφορά το Μάρτιο του 2019 σε σύγκριση με το περσινό έτος σε δείγμα 40 επιχειρήσεων-μελών μας.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν πτωτικό κατά 25%. Δυστυχώς η πραγματική εικόνα της αγοράς εξακολουθεί να είναι αρνητική και παρ’ όλη την προσπάθεια που έγινε στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που πραγματοποιήθηκαν 1-15 Μαρτίου.

Ως Εμπορικός σύλλογος έχουμε επανειλημμένως τονίσει πως η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων δεν οδηγεί σε ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας δηλαδή των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Μόνη μας ελπίδα πλέον η τουριστική σαιζόν και καλούμε όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους ώστε τα Χανιά φέτος να ενισχυθούν τουριστικά ώστε να παραμείνουν ζωντανές και οι τοπικές επιχειρήσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις