Εμφυλιοπολεμικό κλίμα από τον Άδωνι Γεωργιάδη: “Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές”

Κανένα σχόλιο

«Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα» υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Web TV του Star Channel.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Ν.Δ. από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε  περήφανος για την Κοινοβουλευτική Ομάδα που είχαν εκείνη την εποχή μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, τον Μάκη Βορίδη, τον Αστέριο Ροντούλη και τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφέροντας πως «είχαν κυριαρχήσει στη Βουλή».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα ενωτικό κάλεσμα ακροδεξιάς πανστρατιάς.

"Sponsored links"

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια, δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».

… Και πού να πλησιάσουν οι μέρες για τις εθνικές εκλογές

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις