21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Βολουδάκης εναντίον Μαρκογιαννάκη: Εμφύλιος πόλεμος στην Νέα Δημοκρατία στα Χανιά | Βίντεο

Ημερομηνία:

Απίστευτες καταστάσεις στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Με την πιθανότητα εκλογής μόλις ενός βουλευτή στα Χανιά η σύγκρουση μεταξύ των υποψήφιων κορυφώνεται. Χθες ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατάγγειλε διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκβιάζουν δημοσιογράφους υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων, αναφερόμενος προφανώς σε κάποιον ή κάποια από τους συνυποψήφιούς του.

Σήμερα, ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος μίλησε για “αήθη επίθεση από συνυποψήφιό του” που “προκειμένου να πετύχουν προσωπικούς  τους στόχους, δε διστάζουν ακόμη και να βλάψουν τον εκλογικό αγώνα της παράταξής τους”.

Αναφερόμενος προφανώς στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη σημειώνει:

“Αυτοί που έχτισαν καριέρες πάνω στο πιο βαθύ κατεστημένο του τόπου,  αυτοί που έχτισαν την πολιτική τους σταδιοδρομία πάνω σε κάθε είδους πελατειακή σχέση,  σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές των πάντων, και μάλιστα ως  «εχθροί της διαπλοκής». Επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να χάσω την ψυχραιμία μου, μπορώ να διαπιστώσω ότι εδώ παρακολουθούμε κωμωδία! ”

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο Μανούσος Βολουδάκης σημειώνει τα εξής:

“Δέχομαι τις τελευταίες ημέρες, μια αήθη επίθεση από συνυποψήφιό μου, με αφορμή ασήμαντα δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου.  Η απώλεια του μέτρου στον προεκλογικό αγώνα, δείχνει απώλεια ψυχραιμίας. Δείχνει ακόμη ότι ορισμένοι προκειμένου να πετύχουν προσωπικούς  τους στόχους, δε διστάζουν ακόμη και να βλάψουν τον εκλογικό αγώνα της παράταξής τους.

Ζούμε τον εξής παραλογισμό:  Αυτοί που έχτισαν καριέρες πάνω στο πιο βαθύ κατεστημένο του τόπου,  αυτοί που έχτισαν την πολιτική τους σταδιοδρομία πάνω σε κάθε είδους πελατειακή σχέση,  σήμερα να εμφανίζονται ως τιμητές των πάντων, και μάλιστα ως  «εχθροί της διαπλοκής». Επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να χάσω την ψυχραιμία μου, μπορώ να διαπιστώσω ότι εδώ παρακολουθούμε κωμωδία!

Πορεύθηκα πάντα στο φως της μέρας.  Για αυτό οι επιθέσεις εναντίον μου,  δεν αφορούσαν  ποτέ οποιαδήποτε πράξη μου.  Ο πόλεμος ήταν μόνο συκοφαντίες και  σενάρια που επί χρόνια ορισμένοι διακινούν,  χωρίς αποτέλεσμα.  Χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν είχαν πραγματικό περιεχόμενο.  Χωρίς πραγματικό περιεχόμενο, γιατί  δεν είχαν τίποτα πραγματικό να μου προσάψουν.

Συνεχίζω την πορεία και τον αγώνα μου, χωρίς να ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Γιατί έχω επίγνωση ότι η πολιτική του χτες και οι εκφραστές της, έχουν κλείσει τον κύκλο τους!”

Οι δηλώσεις στο Mega Channel

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύγκρουση είχε γίνει εμφανής μετά από δηλώσεις που είχε κάνει ο δημοσιογράφος του Mega Γιώργος Οικονομέας στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA” ο οποίος είχε πει για τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη: «Θα σε ψήφιζα γιατί είσαι έντιμος και εννοείς αυτό που λες, ασχέτως το αν αυτά που λες καμιά φορά μα την δίνουν”, με τον Μαρκογιαννάκη να απαντά: “Το σημαντικότερο είναι ότι ξεκίνησα από το χωράφι, πέτυχα επαγγελματικά ως εισαγγελέας και δικηγόρος και μετά πήγα στην πολιτική. Και το χωράφι το συνεχίζω ακόμα και σήμερα”.

Η συγκεκριμένη δήλωση είχε και συνέχεια αφού σε παρουσία του κ. Βολουδάκη στην ίδια εκπομπή ρώτησε ο κ. Βολουδάκης:

«Ψηφίζετε κύριε Καμπουράκη στα Χανιά ή μόνο ο κύριος Οικονομέας τελικά έχει λόγο;». Για να συμπληρώσει: «Το λέω γιατί ο Οικονομέας είχε εκδηλώσει άποψη».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FD-aNgFue_s”]

"google ad"

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...