Ενίσχυση πυροσβεστικών δυνάμεων στην Κρήτη ζητά ο Μανόλης Στρατάκης

Κανένα σχόλιο

Την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Κρήτη, ώστε να αντιμετωπίζονται με επιτυχία οι πολλές πυρκαγιές που σημειώνονται κάθε καλοκαίρη στην Κρήτη, ζήτησε με επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου, Μανόλης Στρατάκης. Στην ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών, αναλυτικά αναφέρει:

fire Η μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας τις προσεχείς ημέρες ανεβάζει τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, αφού μόλις σε ένα εικοσιτετράωρο είχαμε την εκδήλωση τριάντα μια πυρκαγιών.

"Sponsored links"

Επειδή όπως έχω επισημάνει σε επανειλημμένες Ερωτήσεις μου, οι ανάγκες των πυροσβεστικών δυνάμεων στο Νομό Ηρακλείου και την Κρήτη γενικότερα είναι μεγάλες και το πυροσβεστικό δυναμικό εξαντλεί όλα τα περιθώρια ανθρώπινων δυνατοτήτων προκειμένου να αντεπεξέλθει στο αυξημένο και ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα κατά τους θερινούς μήνες.

Επειδή οι πυρκαγιές του περυσινού καλοκαιριού ήταν άνευ προηγουμένου και προκείμενου να προστατευτούν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές, αλλά και να μην υπάρξουν ξανά περιστατικά όπως αυτό που σημειώθηκε στην Κρήτη με την απώλεια τριών πυροσβεστών, απαιτεί την ύπαρξη πρόσθετων μέτρων από την πλευρά της Πολιτείας,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός,

Με ποια πρόσθετα μέτρα και μέσα προτίθεται να ενισχύσει τις πυροσβεστικές δυνάμεις του Νομού Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα προκειμένου να υπάρχει πλήρης κάλυψη του νησιού.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live