Ενημερωτική εκδήλωση γνωριμίας και ανοίγματος σε φορείς και πολίτες από το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας

Κανένα σχόλιο

Σε ανοικτή εκδήλωση για ενημέρωση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της περιόδου που διανύοουμε αλλά και για τη γνωριμία και το άνοιγμα σε φορείς και πολίτες προχωρά το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας στο Πολυκέντρο Νεολαίας Ηρακλείου το Σάββατο 29 Ιούλη στις 6.30 το απόγευμα.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας (ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.),οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο Ηράκλειο, για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Κρήτης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας λόγω της παρατεταμένης μνημονιακής κατοχής, καθώς αφήνεται ελεύθερο το πεδίο για καταστροφικές δράσεις σκοτεινών συμφερόντων που σχετίζονται με τραπεζικά κυκλώματα και ομίλους που εξυπηρετούν πρωτίστως τα διευθυντήρια των Βρυξελλών.

"Sponsored links"

Παράλληλα η εκδήλωση αποτελεί μια κίνηση γνωριμίας αλλά και ανοίγματος σε άλλους φορείς και μεμονωμένους πολίτες που κινούνται σε ανάλογους χώρους και αντιστρατεύονται κάθε πνεύμα μισαλλοδοξίας και μισανθρωπίας.

-Επειδή στην πράξη αποδεικνύεται οτι η δράση σαν αποτέλεσμα συλλογικών παρεμβάσεων-πιέσεων προς κάθε επίπεδο, οδηγεί στην απελευθέρωση, όταν οι στόχοι είναι ξεκάθαροι.

-Επειδή κάποιοι «φρόνιμοι», μπορεί να συμπεραίνουν πως η όλη προσπάθεια φαίνεται «σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα, (άρα) πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, όπως έλεγε κι ο μεγάλος κρητικός, Νίκος Καζαντζάκης, θα σπάσουν και τα σίδερα».!

Ας ετοιμαστούμε για αυτή τη στιγμή.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Ομιλίες στο πλαίσιο της εκδήλωσης:

–Η δημιουργία προϋποθέσεων μιας αποτελεσματικής αντίδρασης απέναντι στην κοινωνική αδικία και στην περιβαλλοντική καταστροφή
–ΣΑΟΡ, πέντε χρόνια μαχητικής δράσης
–Ιδιωτικοποιήσεις στον καιρό των μνημονίων, η εμπειρία με τη Fraport
–Αεροδρόμιο Καστελλίου, δε συναινούμε στον προτεινόμενο καταστροφικό σχεδιασμό
–Ανανεώσιμες Π(λ)ηγές Ενέργειας. Που βρισκόμαστε
–Ηλεκτρονικές κατασχέσεις, η τεχνολογία στην υπηρεσία της κοινωνικής αφαίμαξης

 

Σάββατο 29/7/2017, ώρα 18:30

Πολύκεντρο Νεολαίας στο Ηράκλειο( απέναντι από τη Λότζια)

"Sponsored links"

Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.

Ηράκλειο:Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)

Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)

Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)

Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)

Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή του Ελληνικού λαού.

Ιεράπετρα: Δίκτυο Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας «ΙΣΤΟΣ»

E-mail: pagritioddaa@gmail.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις