Ενημερωτική συνάντηση για τη φιλαναγνωσία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με το Τοπικό Πολιτιστικό Δίκτυο του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας Εκπ/σης Χανίων διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση – ξενάγηση στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (Υψηλαντών 31), καθώς και σεμινάριο με θέμα: «Λέσχες Ανάγνωσης: Η Συμβολή της Φιλαναγνωσίας στην Κοινωνικο-γνωστική Ανάπτυξη των Μαθητών», στο πλαίσιο δράσεων της Πανελλήνιας Καμπάνιας “Απρίλιος 2015- Μέρες Βιβλίου”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ώρα 14:30-16:30, με ομιλήτρια τη Σχολική Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης 1ης Περιφέρειας Χανίων, κα Ντούλια Αθηνά.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις