Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη στο Ρέθυμνο για το πρόγραμμα “Γεφυρα”

Κανένα σχόλιο

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών», διοργανώνει το Επιμελητήριο Ρεθύμνου την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 13:00.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

To πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» αφορά στην επιδότηση δόσεων δανείων με υποθήκη στην Α΄ κατοικία όσων επλήγησαν από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, για συνολικά 9 μήνες. Αιτήσεις υπαγωγής υποβάλλονται έως 30/9/2020. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/ 

"Sponsored links"

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη τηλεδιάσκεψη θα πρέπει απαραίτητα  να δηλώσουν συμμετοχή, έως και την Τετάρτη, 2/9/2020, στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: 

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης τηλ. 28310 57330, e-mail: info@eber.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις