Εντυπωσίασαν οι Venus Volcalism & In Atlas στη συναυλία τους στα Χανιά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Η Venus Volcalism είναι η Ρένα από το Ρέθυμνο και η In Atlas είναι η Stine από τη Κοπεγχάγη.

Γνωρίστηκαν στην Αθήνα και δημιούργησαν τη μουσική των Venus Volvalism & In Atlas, ένα post-punk/techno σχήμα που ήδη έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο. “Η μουσική”, είπαν σε συνέντευξή τους στο lifo.gr, “είναι η αντανάκλαση του πώς νοιώθουμε για όλα αυτά τα πάρα πολλά άσχημα που συμβαίνουν στον κόσμο μας”.

Tην Κυριακή 11 Μάρτη εμφανίστηκαν στα Χανιά στο RIDE cycle culture cafe και με την παρουσία τους εντυπωσίασαν όσους επέλεξαν να βρεθούν στο χώρο.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

Στα παρακάτω links μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τόσο από το σχήμα όσο και από τα προσωπικά πρότζεκτ των δύο μουσικών:

https://www.facebook.com/venusvolcanism/

https://www.facebook.com/inatlasmusic/

https://soundcloud.com/venusvolcanism

https://soundcloud.com/inatlas

 

 

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις