Εντός, Εκτός και Επί τα Αυτά

Κανένα σχόλιο

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ένα φολκλόρ θέαμα, πράξεις επιφάνειας σήμερα, απέναντι σε γεγονότα του χθες που διαδραματίστηκαν στο πάνθεον των ηρώων που έγραψαν χρυσά γράμματα στο γρανίτη της ιστορίας.
Η Μάχη της Κρήτης δεν έπρεπε να γιορτάζεται με τελετές ρουτίνας, αλλά με αναθέρμανση μνήμης και διδαχή για τα μεγάλα ανδραγαθήματα των προγόνων μας. Κάθε χρόνο τον πρώτο λόγο έπρεπε να έχουν οι επιζήσαντες, οι απόγονοι των μπροστάρηδων της Μάχης, των μαρτυρίων, της προσφοράς και της Αντίστασης του Κρητικού Λαού

ΞΕΧΑΣΑΜΕ
Ξεχνάμε σημαντικά τμήματα και πρόσωπα της ιστορίας του τόπου μας.
Ξεχνάμε πως αυτή είναι η χώρα του Πλαστήρα, του Παπαναστασίου, του Σβώλου, του Γεννηματά και θυμόμαστε ότι μας υποβάλλουν…
Αυτά σε μια εποχή που σημαντικότερο έγγραφο αυτής της χώρας, πάνω κι απ’ το Σύνταγμα, είναι τα μνημόνια όπως είπε ο κ. Στουρνάρας, κεντρικός τραπεζίτης της χώρας.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ
Οικονομούν τρελλά ΜΚΟ και άλλοι.
Το τρίγωνο του διαβόλου, όπως χαρακτηριστικά είπε, κατονόμασε χθες ο πρόεδρος των Συρίων Ελλάδας στην εκπομπή της «ΚΡΗΤΗ TV1» «Σχολιάζοντας της πραγματικότητα». Είπε λοιπόν: Ύπατη Αρμοστεία, ΜΚΟ, Μουζάλας, είναι υπεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν στον τομέα της μετανάστευσης.
Είπε και άλλα που ίσως ενδιαφέρουν τον… εισαγγελέα.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις