Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Κανένα σχόλιο

ΕΙΘΕ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Είθε!

Να μην υπαναχωρήσουν στις διακηρύξεις τους οι νέοι κυβερνήτες της Ιταλίας.

"Sponsored links"

Είθε!

Να σπάσουν το απόστημα που λέγεται δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είθε!

Να σπάσουν τα δεσμά που καταδυναστεύουν όλους τους λαούς της Ευρώπης εκτός των ηγητόρων.

Είθε!

Να ρίξουν στον Καιάδα το ευρώ που είναι το εργαλείο κατάργησης της ελευθερίας των Λαών που είναι τα δεσμά μας, που είναι η καταστροφή της εγχώριας οικονομίας και της ανάπτυξης και της ανεξαρτησίας κάθε χώρας.

Είθε!

Περιμένομε με αγωνία!

Για να μην πούμε με ελπίδα, γιατί η λέξη «Ελπίδα» μας τρομάζει πια!

"Sponsored links"

Είθε, να έρθει η Λευτεριά απ’ την ΙΤΑΛΙΑ!

Α.Ρ.

ΤΕΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Εδώ και πανελλαδικά κίνηση υπάρχει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά έμπορος στην Ποτιέ μου έλεγε είναι μέρες που έχω τόση κίνηση που φωνάζω βοήθεια από συγγενικά μου πρόσωπα. Ελπίζω ότι θα βάλω κάτι στο ταμείο και στον τέλος δεν μπαίνει τίποτα.

Η μεν ψυχή θέλει η δε τσέπη αδυνατεί.

Ν.Α.

 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ… στον Δήμο Χανίων που διέκοψε την παροχή ύδρευσης χωρίς καμμία ενημέρωση στην οικία μου για χρέος μου τη στιγμή κατά την οποία δεν είχα πάρει ειδοποίηση!!!
Πήγα άμεσα εκεί για να ενημερωθώ πως παρά τη γραπτή δέσμευσή τους δεν δέχονται ρύθμιση για ποσά κάτω των 300 ευρώ. Το δικό μου όπως πληροφορήθηκα ήταν 220 ευρώ!
Το άκρον άωτος της αναλγησίας ήταν πως ο υπάλληλος που διέκοψε την παροχή με καλημέρησε –αφού βρισκόμουν έξω– χωρίς να μπει καν στον κόπο να με ρωτήσει αν είχα ενημερωθεί για την συγκεκριμένη οφειλή των 220 ευρώ.
Και μη χειρότερα!!

Ένας ατυχής Δημότης
περιοχής Χαλέπας

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις