Εν τη απουσία των αρχών του τόπου, ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ Ryanair και Fraport θέλει να παίξει η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Οι αρχές του νομού απουσιάζουν και η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων αναλαμβάνει ρόλο περίπου συντονιστή της τουριστικής πορείας των Χανίων.

Διαβάστε τι αναφέρει για τις προσπάθειές της να φέρει πιο κοντά την Fraport και την Ryanair:

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων έστειλε επιστολή – πρόσκληση στις εταιρείες Ryan Air & Fraport Greece και ζητάει να γίνει μία συνάντηση, όπου θα συμμετάσχουν και άλλοι επαγγελματικοί φορείς του Ν. Χανίων , ώστε να βρεθεί λύση και να αναθεωρηθεί τουλάχιστο σε ένα βαθμό το πτητικό πρόγραμμα της Ryan Air.

"Sponsored links"

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων μετά την πολύχρονη στήριξή της παρουσίας της Ryan Air στα Χανιά , θεωρεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση αυτή τη χρονική στιγμή ήταν ατυχής και ανατρέπει τα σχέδια χιλιάδων επιβατών , επισκεπτών και χιλιάδων επαγγελματιών .

Επομένως περιμένουμε μέχρι τέλος Απριλίου να γίνει η συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και να βρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό θέμα .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις