Εξαφανίστηκε ο δρόμος για τον Ομαλό από τα χιόνια – Κρύφθηκε και το Καταφύγιο Καλλέργη, αλλά… δεν πτοούνται | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Η χιονόπτωση συνεχίζεται στα βουνά και αυτό είναι εμφανή ακόμη και από τα πεδινά αφού το χιόνι έχει κατέβει πολύ χαμηλά.

Όμως εκεί ψηλά, το χιόνι έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα! Δρόμοι δεν υπάρχουν ενώ και τα κτίρια έχουν σχεδόν εξαφανισθεί κάτω από τόνους άσπρο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Σήφη Παπαδογιωργάκη από τη σελίδα “Μετεωκρήτες”, το χιόνι έχει ξεπεράσει τα δύο μέτρα.

"Sponsored links"

Μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση όμως χρειάζεται… πολύ δουλειά.

Να σημειώσουμε ότι και το καταφύγιο Καλλέργη έχει καλυφθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από χιόνι όμως απ’ ότι φαίνεται, εκεί είναι συνηθισμένοι. Όχι μόνο δεν έχουν πτοηθεί αλλά σύμφωνα με σχετική ανάρτηση πραγματοποιείται και διήμερο εκπαίδευσης για το χειμερινό βουνό.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις