Εξ αποστάσεως στο σύνολό της η Εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με το Πολυτεχνείο Κρήτης, λόγω της παράτασης των ειδικών περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων από την Πολιτική Προστασία για δύο εβδομάδες, έχει γίνει αλλαγή όλης της επαναληπτικής εξεταστικής περιόδου σε πλήρως εξ αποστάσεως.

Η επαναληπτική εξεταστική 2019-2020 στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως στο σύνολό της, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Παράλληλα η διοίκηση ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις κάθε μαθήματος θα διεξαχθούν με την εξ αποστάσεως μέθοδο που έχει επιλέξει ή θα επιλέξει ο κάθε διδάσκων για το μάθημά του. Οι βασικές επιλογές στην εξ αποστάσεως εξεταστική του Πολυτεχνείου περιλαμβάνουν:

"Sponsored links"

  • εξ αποστάσεως προφορική εξέταση οργανωμένη σε μικρές ομάδες
  • εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με ηλεκτρονική επιτήρηση
  • εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με επακόλουθη προφορική εξέταση
  • εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με επακόλουθη σύγχρονη επιτηρούμενη εξέταση
  • εξ αποστάσεως κατάθεση απαλλακτικής εργασίας με επακόλουθη προφορική εξέταση

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

“Η διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης με ανακοίνωσή της χθες μας ενημέρωσε για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη αναφέροντας ότι:

«Η επαναληπτική εξεταστική 2019-2020 στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως στο σύνολό της, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά με την εξ αποστάσεως μέθοδο που έχει επιλέξει ή θα επιλέξει ο κάθε διδάσκων για το μάθημά του».

Η παραπάνω απόφαση μόνο να μας χαροποιήσει μπορεί, αφού η εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως εξεταστική αποτελούσε την βασικότερη διεκδίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης από τις αρχές Αυγούστου. Αποδεικνύεται πως όλες μας οι προειδοποιήσεις, είτε αυτές αφορούσαν μία ενδεχόμενη υγειονομική βόμβα είτε την παράταση των περιοριστικών μέτρων η οποία θα καθιστούσε αδύνατη την διεξαγωγή της εξεταστικής με φυσική παρουσία, ήταν απολύτως στοχευμένες και οι ενδοιασμοί μας απόλυτα κατανοητοί. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση κρούσματος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί τρανό παράδειγμα για όσα εδώ και πολύ καιρό επιμένουμε όπως και η έγκυρη, τελικά, πρόβλεψή μας για παράταση των μέτρων.

Είναι ευτύχημα λοιπόν πως ακόμα και την ύστατη στιγμή οι συνεχείς προσπάθειες της Οργάνωσής μας απέδωσαν καρπούς, οι προτάσεις μας εισακούστηκαν και μάλιστα η πλειοψηφία αυτών θα πραγματοποιηθούν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως η επαναληπτική εξεταστική θα διεξαχθεί με τον ασφαλέστερο τρόπο χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία κανενός μέλους της πανεπιστημιακής μας κοινότητας.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης που για άλλη μία φορά βγήκαν μπροστά για το συμφέρον των συμφοιτητών τους και σήμερα δικαιώνονται για την προσπάθεια όλου αυτού του μήνα,. ώστε να επιτευχθεί αυτή η αν μη τι άλλο σημαντικότατη νίκη για τους φοιτητές.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία με την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα στα πανεπιστημιακά έδρανα, στην καθημερινότητά μας και στο φυσικό μας περιβάλλον!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης”

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις