Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού σε διάφορες περιοχές των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σε επέκταση του δημοτικού φωτισμού σε διάφορα σημεία της πόλης των Χανίων αλλά και στις περιοχές του Σταλού και του Θερίσου προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες παραδόθηκε σε λειτουργία ένα τμήμα του νέου Δημοτικού φωτισμού στον κάτω Σταλό, από την ταβέρνα «Μαρία» μέχρι το ύψος του Περιφερειακού Ιατρείου Ν. Κυδωνίας.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση και λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων στην πλατεία του οικισμού στο Θέρισο και στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στην κοινότητα.

"Sponsored links"

Επιπρόσθετα, μετά την ολοκλήρωση της προμήθειας εξοπλισμού οδοφωτισμού μέσω ΕΣΠΑ, ο Δήμος Χανίων προχωρεί – μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κυκλοφορίας – στην τοποθέτηση και σύνδεση νέων φωτιστικών σωμάτων σε διάφορα σημεία της Παλιάς Πόλης.

Τέλος, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση νέου δικτύου Δημοτικού φωτισμού στην οδό Χ. Τρικούπη, μετά από το έργο της υπογειοποίησης των εναέριων δικτύων της ΔΕΗ ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλιών και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή της Σπλάντζιας, περιμετρικά του Ι.Ν. των Αγίων Αναργύρων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις