15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επέτειος Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκη: Στα σκουπίδια τα στεφάνια Βαρουφάκη και ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Το στεφάνι που ήταν να καταθέσει η κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη, Diem 25, στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, πέταξαν άγνωστοι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, δεν εμφανίστηκε κάποιος εκπρόσωπο της κίνησης.Μετά από λίγο το στεφάνι κατέληξε δίπλα στα σκουπίδια.

Όπως μετέδωσε το thestival.gr, σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε χθες Πέμπτη και το στεφάνι που κατέθεσαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

3d24bc62791ff3b641a1f895cfbf7298_XL

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ