16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις αναστολές Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία:

Η διαδικτυακή υποβολή αιτήσεων σχετικά με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ, αρχίζει.

Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου αρχίζουν στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ), όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολών των εργαζομένων τους από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι υποβάλουν τις δικές τους δηλώσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.

Μια ευκαιρία ακόμα για τις αναστολές Αυγούστου

Δίνεται δεύτερη ευκαιρία για τους εργαζόμενους, για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Αύγουστο, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις υποβάλουν δηλώσεις αναστολής για τον Αύγουστο από τις 6 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι υποβάλουν την δική τους υπεύθυνη δήλωση για τον Αύγουστο από τις 6 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου στην προαναφερθείσα ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...