Επίθεση κατά Ραχόι στο ισπανικό Twitter

Κανένα σχόλιο

Σε tweet του ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, δηλώνει ότι «είμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό λαό. Δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις αθετήσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς», για να δεχθεί εν συνεχεία καταιγισμό από οργισμένες απαντήσεις

Οι αντιδράσεις ξεκινούν από το μετριοπαθές «η ριζοσπαστική αριστερά κυβερνά δύο μέρες και προσπαθείτε να την κατηγορήσετε για όλες τις καταστροφές που έκαναν οι συνέταιροί σας» και φθάνει στο «διεφθαρμένε παλιάτσο αν η Ελλάδα επιτύχει τους στόχους της εσείς θα πέσετε».

Το πιο χαρακτηριστικό ωστόσο μήνυμα είναι αυτό που λέει «γιατί δεν το βουλώνεις;» (por que no te callas?) που ήταν και η διάσημη ατάκα του βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, στον ηγέτη της Βενεζουέλας Τσάβεζ, όταν ο τελευταίος είχε επιτεθεί λεκτικά στον τότε πρωθυπουργό της Ισπανίας Θαπατέρο.

"Sponsored links"

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των απαντήσεων είναι επιθετικές έναντι του Ραχόι δεν λείπουν και κάποια μεμονωμένα μηνύματα που κατηγορούν την Ελλάδα για το ότι «όλη η Ευρώπη τη χρηματοδοτεί και αυτή δεν πληρώνει» και αναρωτιούνται για το «ποιοι είναι οι σκοποί της».

Πολλά μηνύματα, επίσης, αναφέρονται σε θέματα της Ισπανίας, όπως ήταν η χρηματοδότηση της προβληματικής τράπεζας Bankia.

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις