15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λογια της 34χρονης – Βαριά εγκαυματα σε ολο τηε το σωμα

Ημερομηνία:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό».

Αυτά ήταν τα μόνα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes από αστυνομικές πηγές, που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, για μόλις δύο λεπτά, στην ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση χθες το πρωί, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, δεν ήταν σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Πάρι Μπουλέ, τον γιατρό που την παρακολουθεί στο Metropolitan όπου νοσηλεύεται, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, η 34χρονη είναι «αιμοδυναμικά σταθερή».

«Η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι, «το 20% του σώματός της έχει δεχθεί φρικτό χημικό έγκαυμα».

Ο γιατρός είπε ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε φριχτούς πόνους και σημείωσε ότι, οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της.

Εξήγησε ότι σήμερα θα γίνουν χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα και περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, είπε ότι μπήκε μέσα περπατώντας και ουρλιάζοντας από τους απερίγραπτους πόνους.

«Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους», είπε ο γιατρός και η απάντηση που πήρε και πάλι μέσα σε ουρλιαχτά, όταν τη ρώτησε τι έγινε, ήταν «μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε…».

Όπως εξήγησε ο γιατρός, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της, αλλά ο αγώνας ξεκινά για αυτήν τη γυναίκα στη φάση της αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...