15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας για την “συγγνώμη” – “Είναι μόνο ψεύτικες λέξεις”

Ημερομηνία:

Παρά την προσπάθεια της 36χρονης να εμφανιστεί μεταμελημένη, η Ιωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, δεν δέχεται την συγγνώμη της κατηγορούμενης και μιλά για “ψεύτικες λέξεις”.

Έχουν περάσει δέκα μήνες από την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννης στην Καλλιθέα και η κατηγορούμενη ζήτησε «συγγνώμη», θέλοντας να δείξει την μεταμέλειά της για την πράξη της, ενώπιον της ανακρίτριας.

Μάλιστα, η 36χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω… Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης. Θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

Σε δήλωσή της στο MEGA, η Ιωάννα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Η καθοδηγούμενη συγγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ήταν αρκετά μεγάλο το σοκ από την είδηση ότι εντελώς αναπάντεχα, δέκα μήνες μετά την επίθεση, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει.

Όπως έγινε γνωστό, στην ερώτηση από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, η 36χρονη απέφυγε να απαντήσει.

«Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο. Το παχύρρευστο υγρό δεν γνώριζα ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, δεν είμαι χημικός, δεν γνώριζα ότι υπήρχε σε πιο αραιή μορφή».

Επιπλέον, η 36χρονη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να αποτελειώσει την Ιωάννα στο νοσοκομείο. «Πρόκειται για άτοπες και αβάσιμες κατηγορίες».

Η προφυλακισμένη για την επίθεση γυναίκα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της λέγοντας ότι είχε εμμονή με το θύμα για μία προσωπική υπόθεση.

Δικηγόρος θύματος: Η κατηγορούμενη δεν απάντησε σε βασικά ερωτήματα

Ο δικηγόρος του θύματος της επίθεσης, ανέφερε χθες (05/04) πως η κατηγορούμενη δεν απάντησε σε βασικά ερωτήματα της ανακρίτριας όπως, για παράδειγμα, «από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό, πράγμα που για μένα σημαίνει ότι υπάρχει συνεργός και είναι αυτός που την προμήθευσε με το υγρό».

Παράλληλα, σημείωσε ότι η κατηγορούμενη δεν απάντησε «για ποιον λόγο το έκανε».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ