Επίθεση Πολάκη στον διευθυντή της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” για επί 30 χρόνια αργομισθία!

Κανένα σχόλιο

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης. Όπως γράφει στη σελίδα του στο facebook ο Παναγιώτης Λάμψιας, τωρινός διευθυντής της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” λάμβανε σχεδόν επί 30 χρόνια μισθό από το δημόσιο ενώ δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του. Η μισθοδοσία διακόπηκε μόλις πριν μερικούς μήνες.

Γράφει χαρακτηριστικά:

ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ 30ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

"Sponsored links"

Απίστευτο!

O Παναγιώτης Λάμψιας του Συγκροτήματος Μαρινάκη (πρώην ΔΟΛ) τωρινός διευθυντής της φυλλάδας » Φιλελεύθερος » που σε δημοσιεύματά του καταφέρεται εναντίον του …» σπάταλου » δημοσίου και των … » τεμπέληδων » δημοσίων υπαλλήλων , είναι επί 29 χρόνια αργόμισθο τρωκτικό του δημοσίου !!!!!

Διορίστηκε το 1989 στον ΟΑΕΔ και δεν πάτησε ποτέ .

Μετά από ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) και απόφαση του ΟΑΕΔ διακόπηκε η μισθοδοσία του πριν από περίπου τρεις μήνες

Υ.Γ. Τι αχρηςτος και ποςο ξεφτίλας και τρωκτικό πρεπει να εισαι ομως για να καταδέχεσαι να κανεις αυτο το πράγμα !!!

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις