Επίσκεψη στη νυχτερινή βάρδια των ΤΑΕ Χανίων από τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ Δημήτρη Φραγκάκη

Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη στη νυχτερινή βάρδια του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Χανίων πραγματοποίησε την Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο Δημήτρης Φραγκάκης συζήτησε με το προσωπικό των ΤΑΕ την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ ενημερώθηκε για το έργο μιας από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες ασφαλείας του πολίτη.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τις νυχτερινές βάρδιες της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων,  του κέντρου Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας.

"Sponsored links"

Την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 9.00 το πρωί, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο Χανιών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις