Επίσκεψη του Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, στην Κρήτη – Την Κυριακή στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη – περιοδεία στην Κρήτη, από την Παρασκευή 16 έως τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρεται σχετικό δελτίο τύπου η περιοδεία γίνεται «με βασικό άξονα προβληματισμού την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ευρύτατου μετώπου πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων για την ανατροπή του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος και την απελευθέρωση της χώρας»

Στο πλαίσιο της περιοδείας, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ανοιχτές συναντήσεις με μέλη και φίλους:

  • Παρασκευή 16 /10, ώρα 12:00 στο La Plaza cafe στο Ηράκλειο,
  • Σάββατο 17/10, ώρα 18:00 στο καφέ Κορφή στο Ρέθυμνο,
  • Κυριακή 18/10, ώρα 13:00 στη Δημοτική Αγορά Χανίων,
  • Δευτέρα 19/10 ώρα 12.00, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Επισκοπής στην Ιεράπετρα, όπου γίνονται οι εργασίες εγκατάστασης αιολικού πάρκου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις