Επίσχεση εργασίας και στα ΕΚΑΒ Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στα ΕΚΑΒ, και μετά και τη συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό κι αφού δεν υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις στις ημερομηνίες που ορίστηκαν οι εργαζόμενοι στα ΕΚΑΒ και στην Κρήτη, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης θα απέχουν από επανεξετάσεις, εξιτήρια και διακομιδές  στις ημερομηνίες 5-6-7/5/2015 και 12-13-14/5/2015 ενώ σημειώνουν ότι θα υπάρξει και κλιμάκωση κινητοποιήσεων.

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνουν τα εξής:

Μετά την συνάντηση που είχε η Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ  στις 30/3/2015 με τον Αν Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό Ανδρέα

"Sponsored links"

Και επειδή  έως τώρα δεν έχουν υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις τους στις ημερομηνίες που αυτοί ορίσανε για τη Καταβολή των Δεδουλευμένων μας καθώς και για την μη επίλυση των παρακάτω

1)   Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

2)   Προσλήψεις Επικουρικού προσωπικού ενόψει καλοκαιριού (κάλυψη τουριστικών περιοχών)

3)   Ορθολογική χρήση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ

Και επειδή εν όψει καλοκαιριού θα διακινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές

Η Π.Ο.Π ΕΚΑΒ ξεκινάει αγωνιστικές κινητοποιήσεις με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στις 21/4/2015 και απέχουμε από επανεξετάσεις , εξιτήρια, διακομιδές στις παρακάτω ημερομηνίες 5-6-7/5/2015 και 12-13-14/5/2015 και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Όλα τα ασθενοφόρα θα χρησιμοποιούνται μόνο για τα επείγοντα περιστατικά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις