15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επαναφορά του ΕΝΦΙΑ

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Ως Έλληνας πολίτης και εγώ, θέλω να εκφράσω και δημόσια τα παράπονά μου, για την επάνοδο του ΕΝΦΙΑ στο ελληνικό λαό, ύστερα από τα πάρα πολλά ψέματα του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, που του είχε πει προεκλογικά και μάλιστα επί δύο φορές, τον Γενάρη και τον Αύγουστο του 2015 ότι θα τον καταργούσε και με αυτό τον τρόπο, εξεγέλασε τον κόσμο και εκέρδισε τις εκλογές.

Τώρα όμως τι γίνεται; Που προ ολίγων ημερών ο ΕΝΦΙΑ του 2015 άρχισε να κυκλοφορεί, σαν επιδημία στις ελληνικές οικογένειες και έχουν απελπιστεί, το που θα βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν, γιατί αυτό το πράγμα δεν το περίμενε κανείς ποτέ πως θα συμβεί. Η αλήθεια όμως,  είναι ότι , ο ΕΝΦΙΑ έδωσε τη χαριστική βολή, στον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και την πλήρωσε τη νύφη πολύ ακριβά, με πολιτικό κόστος και έχασε τις εκλογές στις 25 του Γενάρη του 2015, διότι αυτός τον είχε εφαρμόσει.

Γι’ αυτό σας στέλλω μήνυμα κ. πρωθυπουργέ ότι την ίδια δουλειά θα πάθετε και σεις, εάν δεν δώσετε  το ταχύτερο δυνατό, εντολή για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, από τον ελληνικό λαό και να ερευνήσετε από άλλες πηγές, όπως πλουσίων, εφοπλιστών, βιομηχάνων και εν γένει από οικονομικά ανεξάρτητους ανθρώπους, για τνα βρίσκετε κάθε φορά τα χρήματα που σας χρειάζονται.

Λάβετε το λοιπόν, σοβαρά υπόψη σας κ. πρωθυπουργέ ότι, αν θέλετε να παραμείνετε ακόμη για πολύ στην εξουσία, πως θα πρέπει να καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ το συντομότερο , διότι ο ελληνικός λαός, δεν σηκώνει πλέον άλλα βάρη στην πλάτη του .

Γιατί και με το τα τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο, που εσείς υπογράψατε, αυξήθηκε κατά πολύ, το βάρος του φορτίου στον ελληνικό λαό, παρά του ότι είχατε υποσχεθεί προεκλογικά ότι, τα μνημόνια θα τα καταργούσατε.

Τα ίδια όμως ψέματα έλεγε και ο Γιωργάκης στο ελληνικό λαό πιο πρώτα, ότι λεφτά υπάρχουν και εκέρδισε τις εκλογές, αλλά μετά ολίγο χρόνο, επήγε στο περιθώριο.

Επιτέλους όμως, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους, όλοι οι πολιτικοί ότι ο ελληνικός λαός εξύπνησε και δεν σηκώνει πλέον άλλα ψέματα, διότι έχει χορτάσει πάρα πολύ, που αρχίζει και τιμωρεί, μπορεί να αργεί αλλά δεν λησμονεί.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Νικήτας Κλαπάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...