Επανεμφάνιση Κωνσταντόπουλου με βολές στον Αλέξη Τσίπρα – «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επανιδρυθεί»

Κανένα σχόλιο

Σκληρή γλώσσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε για ακόμα μία φορά, μιας και είναι πολλές οι εμφανίσεις του τελευταία, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τελικά τον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. διευρύνοντας τότε τον Συνασπισμό), ενώ υπήρξε ο πρώτος του πρόεδρος.

Μιλώντας στην Καθημερινή, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος υποστήριξε μεταξύ πολλών άλλων ότι «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επανιδρυθεί, να αλλάξει οργανικά, δομικά, λειτουργικά και ηγετικά, με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι νεόκοπους αρχηγισμούς και επικοινωνιακές ή παλαιοπολιτικές συνταγές», είπε, βάζοντας στο στόχαστρο στην πραγματικότητα σύσσωμη την ηγετική ομάδα του κόμματος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ‘λάθος’ του Αλέξη Τσίπρα να μιλά για ‘βρώμικο 89’, κατηγορώντας τον στην πραγματικότητα ότι περιπαίζει την Ιστορία.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις