Επανεμφάνιση Σήφη Βαλυράκη με ομιλία για την έξοδο από την κρίση στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης  και το Ίδρυμα  Μεσογειακών Μελετών  οργανώνουν εκδήλωση  με θέμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» Πρόταση Εθνικής Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στις 7.00 μ.μ, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ : κ. Σήφης Βαλυράκης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μεσογειακών  Μελετών (  Ι.Μ.Μ.) – πρώην Υπουργός.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"Sponsored links"

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η πρόταση «Εθνικής στρατηγικής».

Η πρόταση διαμορφώθηκε από το Ι.Μ.Μ έπειτα από σειρά διεθνών, εθνικών και περιφερειακών επιστημονικών συνεδρίων που είχαν στόχο τη διατύπωση προτάσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την απασχόληση στη χώρα μας και στα οποία πήραν μέρος πολιτικές δυνάμεις και ειδικοί επιστήμονες.

Η εν λόγω πρόταση παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 6 Ιουλίου 2016 σε κοινή συνεδρίαση των διαρκών κοινοβουλευτικών επιτροπών οικονομικών υποθέσεων και ανάπτυξης παραγωγής και εμπορίου με τη συμμετοχή κοινωνικών φορέων και της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν τοποθετήσεις – παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων της Κρήτης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today