Επιβεβαίωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης το λάθος με την επιβολή προστίμου σε άστεγο: “Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό”, είπε

Κανένα σχόλιο

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η επιβολή προστίμου 150 ευρώ σε άστεγο,από αστυνομικό του Ρεθύμνου χθες το πρωί  επειδή εντοπίστηκε στην Πλατεία Μικρασιατών και θεωρήθηκε  ως παραβάτης των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης.

Παρά το γεγονός ότι ο 49χρονος δήλωσε πως είναι άστεγος  γι αυτό και βρίσκεται στην πλατεία,ο ένστολος του βεβαίωσε παράβαση και το αντίστοιχο πρόστιμο.

Όπως δήλωσε σήμερα  στα Ρ.Ν.ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης,Αντώνης Ρουτζάκης,ήταν μεγάλο λάθος από πλευράς του αστυνομικού η επιβολή του προστίμου στον άστεγο και έδωσε εντολή να ακυρωθεί άμεσα η παράβαση.

"Sponsored links"

«Αναγνωρίζουμε το λάθος μας ως Αστυνομία.Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό.Οι αστυνομικοί ναι να κάνουν ελέγχους αλλά  πρώτα απ’όλα να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά και σύνεση.Έδωσα εντολή και ακυρώθηκε το πρόστιμο ενώ έγινε μια επαφή με την Μητρόπολη προκειμένου να βοηθήσει να βρεθεί στέγη για τον άνθρωπο»,μας είπε ο κ.Ρουτζάκης.

rethnea.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις