Επιβεβαιώνει η πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης ότι έγινε συζήτηση με τον Δήμο Χανίων για να μη γίνει ξενοδοχείο τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Επιβεβαιώθηκε από τον Αντιπρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μιχάλη Λαγουδάκη ότι έχει γίνει συζήτηση με τον Δήμαρχο Χανίων όπου έχει εκφραστεί η πρόθεση για ανάληψη της διαχείρισης των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι με χρηματοδότηση από τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης. Πάντως, όπως είπε ο κ. Λαγουδάκης, όταν έγινε αυτή η συζήτηση δεν είχε κατατεθεί ακόμα κάποια συγκεκριμένη πρόταση επισημαίνοντας ότι η πρόταση για δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης ακούστηκε πρώτη φορά εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και ουδεμία τέτοια συζήτηση δεν είχε γίνει μεταξύ του Δημάρχου Χανίων και των πρυτανικών αρχών.

Είπε πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους:

“Η πρόταση για βιβλιοθήκη κατατέθηκε πολύ πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όταν έγινε η Γενική Συνέλευση της εταιρείας δεν υπήρχε καμία πρόταση για Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πρότεινε να βρεθεί κάποια άλλη χρήση του κτιρίου (αόριστα χωρίς κάτι συγκεκριμένο) στην οποία θα συμβάλλει ο Δήμος και η Περιφέρεια. Είπε ότι διαφωνεί με το να γίνει ξενοδοχείο, δεν είπε όμως καποια συγκεκριμένη πρόταση. Αυτή κατατέθηκε αργότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο”

"Sponsored links"

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ενώ η σχετική πρόσκληση δημοσιεύτηκε μόλις τη Δευτέρα το απόγευμα μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το τι πρέπει να γίνει με τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και εκπρόσωπος των φοιτητών ενώ οργανώθηκε και παράσταση διαμαρτυρίας και παρέμβαση των φοιτητών από το γραφείο του Αντιπρύτανη κ. Λαγουδάκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις