Επιδημία καταλήψεων και στα Χανιά – Ζητούν μικρότερο αριθμό μαθητών και δωρεάν διανομή μασκών

Κανένα σχόλιο

Η επιδημία καταλήψεων ξεκίνησε αρχικά από μαθητές που διαμαρτύρονταν για το μέτρο της μάσκας όμως τις τελευταίες ημέρες παίρνει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Και στα Χανιά συνεχίζει να αυξάνει ο αριθμός των μαθητικών καταλήψεων αφού πλέον στο νομό υπό κατάληψη τελούν 10 λύκεια και 6 γυμνάσια.

Αιτία; Η απουσία μετρών προστασίας των μαθητών.

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά, οι μαθητές διαμαρτύρονται για τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη, για την έλλειψη επαρκούς καθαριότητας, για την απουσία υγειονομικού υλικού ενώ απαιτούν τη δωρεάν διανομή μασκών.

Υπό κατάληψη τελούν τα εξής σχολεία:

Τα Γενικά Λύκεια: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, Σούδας, Ακρωτηρίου

Τα ΕΠΑΛ: 1ο, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακρωτηρίου

Τα Γυμνάσια: 1ο, 3ο, 4ο, 5ο, 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, Κουνουπιδιανών

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις