Επιδημία μετα μουσικής από τον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Κάτι σα τον τιτανικό που βυθίζεται θα θυμίζει η πόλη των Χανίων μετά την φαεινή ιδέα του δήμου Χανίων να τοποθετήσει ηχεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ώστε να ακούγεται μουσική κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε δελτίο τύπου του Δήμου Χανίων αναφέρεται ότι πρόκεται για “μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πιο θετική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Συγκεκριμένα, έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού, Ιωάννη Γιαννακάκη, το Σάββατο «σηκώθηκε» η αυλαία για την μουσική της πόλης, ύστερα από δοκιμές αρκετών ημερών.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιαννακάκη ο σκοπός που εξυπηρετεί το άκουσμα της μουσικής αποτελεί “μια έμπρακτη ευγνωμοσύνη για μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας των οποίων η φύση της δουλειά τους, τους αναγκάζει να είναι έξω για να μπορούν να καλύψουν και τις δικές μας ανάγκες. Παράλληλα, η μουσική που ηχεί στην πόλη μας, είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή οφείλει να συνεχίζεται ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα στην πόλη μας, δεν σταματάμε να την φροντίζουμε.»

Η μουσική της πόλης των Χανίων θα ακούγεται από ηχεία που έχουν τοποθετηθεί, έπειτα από δωρεά εταιρείας με συστήματα και εγκαταστάσεις ήχου, από το 1ο Γυμνάσιο Χανίων έως και την πλατεία 1866 ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο επέκτασης σε κοντινά σημεία.

"Sponsored links"

Το πρόγραμμα μουσικής αναλαμβάνουν επαγγελματίες ντι τζέι (dj) και μουσικοί παραγωγοί από ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, ενώ θα η μουσική στην πόλη μας θα ακούγεται καθημερινά από τις 11.00 έως τις 13.30 και από τις 18.00 έως τις 20.30.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις