Και ο Καραμανλής για διόδια στον ΒΟΑΚ: “Αν θέλουμε να έχουμε καλούς και ασφαλείς δρόμους πρέπει να πληρώνουμε διόδια”

Κανένα σχόλιο

“Ναι” στα διόδια … για λόγους ποιότητας και ασφάλειας, είπε – ούτε λίγο ούτε πολύ – ο υπουργός Υποδομών Κ.Καραμανλής, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Αν και … τη λες και ατυχή, τη σύγκριση της Ελλάδας με την υπόλοιπη Ευρώπη, ο κ.Καραμανλής εξέφρασε τη θέση του υπέρ των διοδίων σε όλους τους δρόμους της χώρας, και στον ΒΟΑΚ.

“Αν θέλουμε να έχουμε καλούς και ασφαλείς δρόμους πρέπει να πληρώνουμε διόδια, με μια προφανώς λελογισμένη τιμή, όπως γίνεται και στους ευρωπαϊκούς οδικούς άξονες, αυτό ισχύει για όλους τους δρόμους της χώρας και για τον ΒΟΑΚ” – ανέφερε χαρακτηριστικά, κι ενώ ο “καυγάς” για τον δρόμο και τα διόδια έχει ανάψει για τα καλά…

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις