Επισκέψεις Παύλου Πολάκη στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Την προσεχή Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα μία (13.00) το μεσημέρι, ο τ. Αν. Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης θα επισκεφτεί τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Βουλευτή θα είναι η ενημέρωση για τα ζητήματα του Δήμου, καθώς και η επιθεώρηση των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιούνται τώρα.

Πρόκειται για την ανακαίνιση του «Πωλιουδοβάρδειου» κτιρίου στην Παλαιόχωρα, που στεγάζει το διθέσιο Αγροτικό Ιατρείο και χρηματοδοτήθηκε από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας επί θητείας του Παύλου Πολάκη στην ηγεσία του, τον Βιολογικό της περιοχής και τα έργα ανάπλασης στη Σούγια.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 9.00 μμ ο Παύλος Πολάκης θα συναντηθεί με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Χανίων, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα του κλάδου, που έχουν ιδιαίτερα πληγεί εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις