Επιστολή: Συγχαρητήρια Κυρίες, Κύριοι, ελπιδοφόρα νειάτα της χώρας μας!

Κανένα σχόλιο

Συγχαρητήρια Κυρίες, Κύριοι, ελπιδοφόρα νειάτα της χώρας μας!

Σε σας όλους και όλες, απευθύνω την παρούσα, έμπλεως… συν-κίνησης για την γενναία πράξη σας να δώσετε τα ποσοστά που δώσατε στους ιδεολογικούς απογόνους και συνεχιστές (όταν χρειαστεί) εκείνων που σκοτώσατε τους γονείς – παπούδες σας και πυρπόλησαν τα χωριά και της κωμοπόλεις σας! Διαβάζοντας τα ποσοστά που δώσατε, έμεινα ενεός για το… ήθος σας και αναμνημνήσθην των λόγων των αρχαίων νέων: «Αμε, σ’ εγεσομεθα πολλώ κάρωτες»! Δηλαδή: εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι από σας (πατέρες μας)! Και όπως βλέπω, το αποδείχνετε με αυτά τα ποσοστά που δώσατε! Σβήσατε τη μνήμη και υποτιμάτε τους «ανόητους» προγόνους σας που πρόβαλαν αντίσταση (άκουσον – άκουσον) στην ιδεολογία την πρακτική της «Νέας Τάξης»!! Πού να ήξεραν εκείνοι οι δύστυχοι πως η «Νέα Τάξη» είναι διαχρονική και σβήνει με γομολάστιχα πατρίδες, μνήμες, στοιχειώδεις σεβασμούς και τιμές προς τους προγόνους!! Εύγε σας! Είστε, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι «Homo Nius», οι οποίοι λατρεύουν την… συνεργασία των λαών, επιβραβεύουν την συγνώμην και ξαναφέρνουν σε ισχύ το παλιό «Σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω»! Θα μου πείτε, τι αγάς, τι ναζιστής; Τώρα αν μπορούμε να μιλάμε για αγιοποίηση, το ερώτημα είναι: Άγιοι οι εκτελεσμένοι πρόγονοί σας ή εσείς οι ψηφοφόροι του συγκεκριμένου κόμματος, που δείξατε την… υπέρτατη αρετή της συγνώμης; Σ’ έναν κόσμο που ζει σε συνθήκες κολάσεως για αθώους…

Ειδικά εσείς οι νέοι στην ηλικία, επιβραβεύετε με τις ψήφους σας τους …αθάνατους Τσολόκογλου, Ράλλη, τους Τσολιάδες της κατοχής, τους πυρπολητές δομικών κατασκευών, τους μασκοφόρους εκδικητές της ελληνικής κακομοιριάς και της επιμονής σε μια μίζερη επιμονή στην εθνική αξιοπρέπεια! Που τότε δεν μαγειρευότανε ούτε τρωγότανε, εν αντιθέσει με σήμερα που… μπορεί να καταναλωθεί, ενώ η Ανεργία σπάει κόκαλα!!

"Sponsored links"

Και πάλι εύγε, καλάμου παιδιά κι εσείς μεγάλοι, που δεν υποκύψανε σε… αναρχοκομμουνιστικές παραινέσεις!! Μου δυναμώνετε την ελπίδα για μία κοινωνία και μία χώρα, όπου θα κυβερνούν οι Δυνατοί και θα τσαλαπατούνται οι αδύνατοι, οι μη επιλήσμονες των πατρίων αρετών και οι πεινασμένοι που «ονειρεύονται καρβέλια»!!

Για όσο θα υπάρχουν και κυρίως για όσο θα γεννιούνται όμοιοι και ισάξιοί σας, θα παραμένει ζωντανή η ελπίδα να μαθαίνουμε τις πρώτες μακρινές ρίζες του ανθρώπου! Και να δικαιώνουμε τον Κάρολο Δαρβίνο, που έλεγε και πίστευε πως καταγόμεθα από τους πιθήκους! Και των οποίων πολλά χαρακτηριστικά φέρουν πολλοί εξ ημών και υμών, εν σωτηρίω έτει 2012! Σας ευχαριστώ που με συγκινήσατε μέχρι δακρύων! Μέχρι να υπάρχει το είδος σας, θα παραμένει η ελπίδα επιστροφής στις ανώτατες ρίζες μας!

Α. Χαρχαλάκης

Συγγραφέας – ερευνητής – ποιητής

Υ.Γ. Μπορεί κάποιοι… ψευτοαισθηματίες ν’ ακούνε τριγμούς οστών, αλλά ας τους αφήσουμε στον παλαιομοδιτισμό τους…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις