Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο Κώστας Σακκάς μετά από απεργία πείνας πέντε ημερών

Κανένα σχόλιο

Η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών έκανε δεκτό το αίτημα του κρατούμενου Κώστα Σακκά που πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας τις τελευταίες ημέρες μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Έτσι, ο κρατούμενος φοιτητής θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεκτό έκανε η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών το αίτημα του κρατούμενου Κώστα Σακκά να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο κρατούμενος φοιτητής πραγματοποιούσε εδώ και πέντε μέρες απεργία πείνας και εδώ και μία ημέρα απεργία δίψας με αίτημα να γυρίσει στις φυλακές Κορυδαλλού έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδές του.

"Sponsored links"

Ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί απροειδοποίητα στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών το περασμένο Σάββατο, τη μέρα που σε όλη τη χώρα εφαρμοζόταν το δεύτερο γενικό lockdown και ενώ ήδη τα αυξανόμενα κρούσματα στα καταστήματα κράτησης επέβαλαν περιορισμό των μετακινήσεων.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις