«Επιτέλους, προσλαμβάνονται οδηγοί στην ΟΣΥ»

Κανένα σχόλιο

«Επιτέλους, μετά από μήνες αδράνειας, η οποία οδήγησε στα φαινόμενα συνωστισμού στα ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας, ο κ. Καραμανλής κάνει το αυτονόητο», τονίζουν οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης, καθώς, όπως αναφέρουν, «εχθές το απόγευμα, μετά τον θόρυβο που έγινε στη Βουλή και την κοινωνία, δημοσιεύτηκε προκήρυξη για την πρόσληψη 367 οδηγών και 56 τεχνιτών στις αστικές συγκοινωνίες».

Σε κοινή δήλωση τους, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο αναπληρωτής τομεάρχης, σημειώνουν ότι αυτή η απόφαση «αποτελεί μια πρώτη νίκη των εργαζομένων στα ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, οι οποίοι καθημερινά εργάζονται και μετακινούνται σε συνθήκες υγειονομικά επικίνδυνες».

Οι κ.κ. Παππάς και Γιαννούλης υποστηρίζουν ότι «για να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες και για να μην παραμείνουμε για καιρό στην παρούσα κατάσταση, πρέπει άμεσα:

"Sponsored links"

-Να επισκευαστούν τα 270 λεωφορεία και τρόλεϊ που βρίσκονται με μικροβλάβες στα αμαξοστάσια.

-Να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την προμήθεια 750 νέων λεωφορείων.

-Να ενταχθεί εκ νέου το έργο προμήθειας 92 σύγχρονων λεωφορείων με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής».

«Επιμένουμε στην ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών των αστικών συγκοινωνιών. Παρακολουθούμε την πορεία υλοποίησης της προκήρυξης για τις προσλήψεις», τονίζουν, επισημαίνοντας ότι «οι όροι διαφάνειας και αντικειμενικότητας είναι κρίσιμοι». Σχολιάζουν ότι «δημιουργεί ερωτηματικά η οδηγία να κατατίθενται οι αιτήσεις, όχι μόνο στο γενικό πρωτόκολλο του ΟΣΥ αλλά και στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live