Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: Με τη στάμπα των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και αιχμή την περιβόητη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» οι δηλώσεις Καμμένου

Κανένα σχόλιο

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταγγέλλει στον ελληνικό λαό και καταδικάζει την εντεινόμενη, όλο και πιο βαθιά, ελληνική εμπλοκή στην προώθηση των επικίνδυνων σχεδίων ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, η οποία χαρακτηρίζει και την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένου στις ΗΠΑ, τις συζητήσεις με τα στελέχη της αμερικάνικης κυβέρνησης και τον υπουργό Άμυνας Τζ. Μάτις, συνεχίζοντας τις σχετικές συνομιλίες του πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών πριν από λίγες μέρες.

Το Πενταγώνο στην ανακοίνωση του χαιρετίζει την πρόσδεση της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και ευχαριστεί για τη «συνεχή υποστήριξη» της κυβέρνησης με την παραχώρηση της Σούδας, την αύξηση του 2% του ΑΕΠ για τις ΝΑΤΟϊκές δαπάνες και την πρόσφατη υπογραφή σύμβασης αναβάθμισης των “F-16” ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Π.Καμμένος με τη σειρά του σε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο βήμα στην κατεύθυνση που έχει χαράξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δήλωσε στον Αμερικάνο ομόλογό του το πόσο σημαντική είναι για την Ελλάδα «η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων (…) σε πιο μόνιμη βάση, όχι μόνο στη Σούδα, αλλά και στη Λάρισα, το Βόλο, την Αλεξανδρούπολη και -γιατί όχι- στο μέλλον στην Κάρπαθο» γι αυτό πήρε νέους επαίνους για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό συμπεριλαμβανομένου και του «ξεπλύματός» του …

"Sponsored links"

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταδικάζει αποφασιστικά τις δηλώσεις του Υπουργού Αμυνας και την πολιτική της κυβέρνησης που έχει τη στάμπα των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και κινείται με αιχμή την περιβόητη «γεωστρατηγική αναβάθμιση». Καλεί τους εργαζόμενους να εντείνουν τη δράση τους κατά των αμερικάνικων στρατιωτικών Βάσεων, του ΝΑΤΟ και της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που εκθέτουν σε μεγάλους κινδύνους το λαό μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις