Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: Οι ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες συμπεριφέφονται σα να βρίσκονται σε κατεκτημένη πόλη

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων:

Λίγες ώρες μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, οι ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες, που συμμετέχουν σε πολυεθνική άσκηση που διεξάγεται στην περιοχή μας, προέβηκαν σε απρόκλητη επίθεση σε βάρος ανυποψίαστων  συμπολιτών μας  Χανιωτών και έστειλαν έναν  από αυτούς στο Νοσοκομείο.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταδικάζει αυτή την συμπεριφορά των ΝΑΤΟϊκών  στρατιωτών απέναντι στους κατοίκους των Χανίων, που συμπεριφέρονται σαν σε κατακτημένη πόλη.

"Sponsored links"

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που με την πολιτική στήριξης των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών εκθέτει ακόμα περισσότερο τον λαό μας στους τυχοδιωκτισμούς του, που με την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την συμφωνία επέκτασης της βάσης της Σούδας καθιστά τον τόπο μας ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών δολοφόνων.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων έγκαιρα είχε ενημερώσει τον λαό των Χανίων, ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει από το όλο και πιο βαθύ δέσιμο του με τους ιμπεριαλιστές.

Καλούμε τους Χανιώτες να αποκρούσουν αυτές τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, να πυκνώσουν τις γραμμές του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, με  πρώτη ευκαιρία την συμμετοχή τους στην συνέλευση της Επιτροπή Ειρήνης Χανίων που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοέμβρη ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

– Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους – Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν

– Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα
– Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό
– Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα – Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές
– Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του
– Εμπρός για ισχυρό αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today