Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: Πικετοφορία την Πέμπτη για την δολοφονία των Παλαιστίνων στην Γάζα

Κανένα σχόλιο

Με κείμενό της η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων ενημερώνει ότι την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει πικετοφορία στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς για τη δολοφονία των Παλαιστίνιων άμαχων.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει:

Το κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ για μια ακόμη φορά δολοφονεί.

"Sponsored links"

Οι δεκάδες νεκροί, τα δολοφονημένα από τις σφαίρες των ελεύθερων σκοπευτών παιδιά ποτίζουν ξανά με αίμα την Γάζα.

Η Επιτροπή Ειρήνης των Χανίων εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της  σε όλο τον παλαιστινιακό λαό, που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ και διοργανώνει πικετοφορία την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, με την στάση της ταυτίζεται με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, καθώς αρνείται να καταδικάσει τη σφαγή Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα, συμπλέοντας με την ΕΕ που αναγνωρίζει στο ισραηλινό κράτος το δικαίωμα στη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών αρκεί να μην είναι δυσανάλογη!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις