ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ:Ανακοίνωση για την κοινή συνεκπαίδευση ελληνικών κι αμερικάνικων ενόπλων δυνάμεων

Κανένα σχόλιο

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων (παράρτημα της  Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) καταγγέλλει στον χανιώτικό λαό τη νέα μεγάλης έκτασης συνεκπαίδευση των ελληνικών κι αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μάρτη και θα λάβει χώρα στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Σούδας.
Η συνεκπαίδευση αυτή, αποδεικνύει γι’ ακόμη μια φορά την ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για νέες πολεμικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η ΕΕΔΥΕ εκφράζει την έντονη ανησυχία της και την κάθετη αντίθεσή της στην ενδεχόμενη ρίψη των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Απαιτούμε:

"Sponsored links"

  • Να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, καμιά εμπλοκή της Βάσης της Σούδας και του στρατηγείου της Λάρισας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς
  • Αποδέσμευση της χώρας μας από όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.
  • Να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι Έλληνες φαντάροι από τις αποστολές στο εξωτερικό.
  • Να ακυρωθούν όλα τα μνημόνια συνεργασίας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις