ΕΠΚ Κρήτης: Σώζει την περιουσία της οφειλέτρια στεγαστικού δανείου αλλά με δόσεις 250 ευρώ για 20 χρόνια

Κανένα σχόλιο

 H Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια  επιτυχία  της, σύμφωνα με απόφαση  του Ειρηνοδικείου Χανίων, δικαιώθηκε πλήρως  Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος της,  σώζοντας όλα τα περιουσιακά της στοιχεία,  (κατοικία και αγροτεμάχια με ελιές ) η οποία υπήρξε χρεωμένη σε  ένα στεγαστικό δάνειο σε μία τράπεζα συνολικού ποσού  χρέους 90.000 ευρώ.

Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για δανειολήπτρια ηλικίας 41 ετών ,διαζευγμένη, μητέρα δύο ενηλίκων τέκνων, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος

Περιουσιακά στοιχεία που έχει στην διάθεσή της

"Sponsored links"

α} Μονοκατοικία 119 τ.μ  και 4 αγροτεμάχια με ελιές

Οικονομική κατάσταση: Διαθέτει τον μισθό της (700,00 ευρώ) ως Ιδιωτική υπάλληλος.

Έπειτα από τα παραπάνω , το Ειρηνοδικείο Χανίων, αποφάσισε

1)Έκανε δεκτή την αίτηση

2)Απαλλάσσει την οφειλέτρια  με “μηδενικές ” καταβολές σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.3869/2010

3)Για την διάσωση της κατοικίας  επιβάλλει  240 δόσεις (20 χρόνια) επί 250 ευρώ/μήνα

4)Αφού εκτελεστούν τα παραπάνω θα “κουρευτεί” το χρέος κατά 30.000 ευρώ

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις