Εργαζόμενοι στο «Αττικόν»: Απαγόρευσαν τα πανηγύρια αλλά για το πανηγύρι με τα ράντζα τσιμουδιά

Κανένα σχόλιο

«Πάνω από 60 ράντζα στην προχθεσινή εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ. Συνωστισμός ασθενών, συνοδών, γιατρών, νοσηλευτών στους διαδρόμους. Υγειονομική βόμβα. Δεν βαριέσαι… Κανένας λόγος ανησυχίας!» σημειώνει, μεταξύ άλλων, το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου υπογραμμίζοντας ότι «ούτε ο κορονοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους»

«Πάνω από 60 ράντζα στην προχθεσινή εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ. Συνωστισμός ασθενών, συνοδών, γιατρών, νοσηλευτών στους διαδρόμους. Υγειονομική βόμβα. Δεν βαριέσαι… Κανένας λόγος ανησυχίας! Παρά τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των εργαζομένων. 10 χρόνια τάζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Ούτε ο κορονοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους. Τα συμφέροντα νικούν την κοινή λογική. Η δημόσια υγεία και ο ταλαίπωρος ασθενής πάλι στο εδώλιο. Αιδώς Αργείοι…» σημειώνει σε ανακοίνωση του το Σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Μάλιστα, παραθέτει σχετικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα στις οποίες φαίνονται οι ασθενείς σε ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις