Εργαζόμενοι της Google ίδρυσαν συνδικάτο: «Εμείς χτίσαμε την Google. Δεν είναι η εταιρία για την οποία θέλουμε να εργαζόμαστε»

Κανένα σχόλιο

«Εμείς χτίσαμε την Google. Δεν είναι η εταιρία για την οποία θέλουμε να εργαζόμαστε», αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε άρθρο στους New York Times.

Στις ΗΠΑ εργαζόμενοι της Google ίδρυσαν συνδικάτο και καταγγέλλουν τον αμερικανικό κολοσσό για κακομεταχείριση και διακρίσεις.

Στο άρθρο με τίτλο «Εμείς χτίσαμε την Google» αναφέρουν πως «είμαστε οι εργάτες που έχτισαν το αλφάβητο. Γράφουμε κώδικα, καθαρίζουμε γραφεία, σερβίρουμε φαγητό, οδηγούμε λεωφορεία, δοκιμάζουμε αυτοκινούμενα αυτοκίνητα και κάνουμε ό, τι χρειάζεται. Μπήκαμε στην εταιρεία γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε τεχνολογία που βελτιώνει τον κόσμο. Ωστόσο, ξανά και ξανά, οι ηγέτες της εταιρείας έχουν βάλει τα κέρδη μπροστά από τις ανησυχίες μας. Συνεργαζόμαστε – προσωρινά, πωλητές, εργολάβοι και εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης – για να δημιουργήσουμε μια ενοποιημένη φωνή».

"Sponsored links"

Kαι συνεχίζουν λέγοντας πως το συνδικάτο θα έχει ως στόχο να προστατέψει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων με δίκαιους μισθούς και κανένας να μην έχει τον φόβο της κακομεταχείρισης και των  διακρίσεων.

Προς το παρόν, η Google δεν έχει απαντήσει ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει σε αντίστοιχη ερώτηση του Reuters.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις