Εργασίες καθαρισμού στην περιοχή Σόδυ

Κανένα σχόλιο

Στις ενέργειες, που απαιτούνται, προκειμένου να αλλάξει ριζικά όψη σημείο της πόλης των Χανίων, που βρίσκεται στην περιοχή Σόδυ, όπου είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων, προχώρησε η δημοτική αρχή των Χανίων.

Ειδικότερα, σήμερα, Τετάρτη 18/2/2015, συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού του σημείου, χρησιμοποιώντας για την αποκομιδή των απορριμάτων και των μπαζών ένα σκαφτικό μηχάνημα και τέσσερα φορτηγά.

Από τον Δήμο Χανίων επισημαίνεται ότι στόχος όλων στο εξής θα πρέπει να είναι η διατήρηση της καθαριότητας στην περιοχή και ο σεβασμός του δημόσιου χώρου.

"Sponsored links"

-Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την κατάσταση, που επικρατούσε πριν τον καθαρισμό και την εικόνα, που παρουσιάζει η περιοχή έπειτα από τις εργασίες των συνεργείων του Δήμου-.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις