Εργαστήρια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Μακροφωτογραφίας (Σάββατο 15/2)

Κατασκευής αποκριάτικης μάσκας (Κυριακή 16/2)

Ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες γκρο πλαν φωτογραφίες των αγαπημένων σας φυτών και ζώων. Το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, στις 11:00, και για δύο ώρες, στο ΜΦΙΚ θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της μακροφωτογραφίας. Ο φωτογράφος, Σταύρος Μαρκόπουλος, θα είναι μαζί σας για να σας μυήσει στις τεχνικές  της και οι χώροι του Μουσείου προσφέρονται για την πρώτη σας εξάσκηση.

"Sponsored links"

Για τους μικρούς μας φίλους, που θέλουν να υποδεχτούν τις Απόκριες προετοιμασμένοι, το ΜΦΙΚ διοργανώνει ένα δίωρο εργαστήριο κατασκευής αποκριάτικης μάσκας την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου στις 11:00. Επισκεφτείτε τους χώρους του Μουσείου για να εμπνευστείτε και να φτιάξετε την πιο πρωτότυπη μάσκα ζώου ή φυτού.

Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση εκτός του εισιτηρίου εισόδου, 4€ για τα παιδιά και 6€ για τους ενήλικες, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΜΦΙΚ η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Μουσείου στα τηλέφωνα 2810-282740 και 2810-393630 καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σας περιμένουμε!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις