23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εργαστήρια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Ημερομηνία:

Μακροφωτογραφίας (Σάββατο 15/2)

Κατασκευής αποκριάτικης μάσκας (Κυριακή 16/2)

Ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες γκρο πλαν φωτογραφίες των αγαπημένων σας φυτών και ζώων. Το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, στις 11:00, και για δύο ώρες, στο ΜΦΙΚ θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της μακροφωτογραφίας. Ο φωτογράφος, Σταύρος Μαρκόπουλος, θα είναι μαζί σας για να σας μυήσει στις τεχνικές  της και οι χώροι του Μουσείου προσφέρονται για την πρώτη σας εξάσκηση.

Για τους μικρούς μας φίλους, που θέλουν να υποδεχτούν τις Απόκριες προετοιμασμένοι, το ΜΦΙΚ διοργανώνει ένα δίωρο εργαστήριο κατασκευής αποκριάτικης μάσκας την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου στις 11:00. Επισκεφτείτε τους χώρους του Μουσείου για να εμπνευστείτε και να φτιάξετε την πιο πρωτότυπη μάσκα ζώου ή φυτού.

Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση εκτός του εισιτηρίου εισόδου, 4€ για τα παιδιά και 6€ για τους ενήλικες, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΜΦΙΚ η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Μουσείου στα τηλέφωνα 2810-282740 και 2810-393630 καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...