Εργαστήρι Φυσικής για μαθητές Λυκείου στην ΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Νέα Σύνορα στη Φυσική (6th International Conference on New Frontiers in Physics), πρόκειται να πραγματοποιηθεί Εργαστήρι Φυσικής για μαθητές Λυκείου, στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ), την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017, από τις 10:00 έως 13:30.

Στο Εργαστήρι αυτό, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ανάλυση δεδομένων ενός πειράματος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN), το οποίο ανακάλυψε το σωμάτιο Higgs (Higgs Boson), το 2012.

Το Εργαστήρι θα διεξαχθεί από τον Δρ Βλαδίμιρ Γλικγόροβ (Εθνικό Κέντρο Ερευνών  της Γαλλίας/CNRS) και από την Δρ Malgorzata Kazana (Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας/ Πολωνία). Και οι δύο Καθηγητές είναι μέλη του IPOGG (International Particle Physics Outreach Group) και μέλη των πειραμάτων του CERN.

"Sponsored links"

Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχής είναι 25 παιδιά. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στην κα. Εμμανουέλα Λαρεντζάκη (28240-22245). Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today