Εργατικό Κέντρο Χανίων εναντίον ΠΑΜΕ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται και δεν χειραγωγείται

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χανίων τάσσεται ενάντια στο ΠΑΜΕ το οποίο είχε καταγγείλει ότι τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης δρουν διασπαστικά σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση της 24ης Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ

"Sponsored links"

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης καταγγέλλουν και καταδικάζουν τις ωμές και απροκάλυπτες ενέργειες στελεχών του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ του απερχόμενου Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ συνάδελφου Βαγγέλη Μουτάφη.

Προειδοποιούμε τους κατ΄ επάγγελμα τραμπούκους ότι δεν απειλούμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Οι τυχόν απειλές από τη μειοψηφία των συνδικαλιστών του ΚΚΕ-ΔΑΣ δεν μας πτοούν. Απεναντίας μας συσπειρώνουν και μας ενδυναμώνουν.

Οι αποφάσεις, οι εξαγγελίες και η οργάνωση των απεργιακών κινητοποιήσεων γίνονται από τους εργαζομένους και τα Συνδικάτα και όχι από τον Ριζοσπάστη και τον Περισσό.

Η έλλειψη του Τριτοβάθμιου Οργάνου (διορισμένη διοίκηση), λόγω της βίαιης διακοπής του Συνεδρίου από τους Συνδικαλιστές-Οπαδούς του ΚΚΕ, μπορεί να έχει δημιουργήσει ένα κενό οργάνωσης, ωστόσο τόσο τα Εργατικά Κέντρα (τα οποία ξεπερνούν τα 80), μεταξύ των οποίων και τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης, όσο και το σύνολο σχεδόν των Ομοσπονδιών, και κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να προτείνουμε στα ΔΣ μας την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ λόγω των επαίσχυντων νέων μέτρων του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας  για τις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΧ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις