Ερευνητικές Διαλέξεις από τον Καθηγητή Carlo Bicchi στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης θα δοθούν δύο διαλέξεις από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Τορίνο Dr. Carlo Bicchi, την Πέμπτη 28/03/2018 και ώρες 15:00 έως 17:00, στην Αίθουσα Κ2.Ι1, στην Πολυτεχνειούπολη.

Oι τίτλοι των διαλέξεων είναι:

  • Modern strategies of chemical analysis in the food and cosmetic fields: part 1 – the basic concepts
  • Modern strategies of chemical analysis in the food and cosmetic fields: part 2 – some industrial applications

Στην πρώτη διάλεξη θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές των σύγχρονων αναλυτικών εργαλείων που χρησιμοποιεί η ερευνητική ομάδα του και στη δεύτερη διάλεξη θα συζητηθεί μια σειρά από case studies που αφορούν την επίλυση προβλημάτων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων.

"Sponsored links"

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Dr. Carlo Bicchi.

Ο Carlo Bicchi είναι Καθηγητής Τμήμα Φαρμακευτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Τορίνο, Ιταλίας από το 1990. Είναι συγγραφέας σε περισσότερες από 270 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει δώσει πάνω από 350 προσκεκλημένες ομιλίες και σεμινάρια ανά τον κόσμο. Είναι μέλος στις πιο σημαντικές επιστημονικές εταιρείες που σχετίζονται με θέματα ποιότητας τροφίμων και του έχει απονεμηθεί το μετάλλιο Giovanni Dugo από Interdisciplinary Group of Separation Science. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και καλλυντικών. Η ερευνητική του δραστηριότητα εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη νέων αναλυτικών τεχνολογιών με στόχο τη μελέτη της ποιότητας τροφίμων και καλλυντικών αλλά και επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανικές ως απόρροια της κλιματικής αλλαγής αλλά και της αλλαγής διατροφικών συνηθειών από χώρες όπως Ινδία και Κίνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις