15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ερντογάν για εξορύξεις νότια της Κρήτης: “Όσο η κυβέρνηση της Λιβύης στέκει όρθια, θα προχωρήσουμε σε αυτό το σχέδιο”

Ημερομηνία:

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λονδίνο.

«Η Τουρκία γνωρίζει καλά τι είναι το δίκαιο της θάλασσας και από πού προέρχεται αυτό. Και όσο η κυβέρνηση της Λιβύης στέκει όρθια, θα προχωρήσουμε σε αυτό το σχέδιο» είπε ο Ερντογάν.

«Η άλλη πλευρά ενοχλείται» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σχολιάζοντας ότι «ενοχλούνται εκείνοι που δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιοχή» και προσθέτοντας ότι Γαλλία και Γερμανία «ασχολήθηκαν επίσης με το ζήτημα» κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λονδίνο.

O Ερντογάν αναφέρθηκε επίσης και στην υπαναχώρηση της τουρκικής πλευράς στο νατοϊκό σχέδιο για τη Βαλτική, ζητώντας σε αντάλλαγμα για τη μη άσκηση βέτο, την υποστήριξη των μελών της Συμμαχίας στη σύγκρουση της χώρας του με τους Κούρδους μαχητές της Συρίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...