Εστία κορωνοϊού ο ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου – Κρούσματα σε εργαζόμενους

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζει την … επέλασή του στον ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο ο Sars-Cov-2, καθώς βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό δύο ακόμη γυναίκες στην υπηρεσία.

Σϋμφωνα με το cretalive.gr, tην Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου βρέθηκε μια γυναίκα εργαζόμενη της υπηρεσίας και στις 30 Αυγούστου δύο άλλες εργαζόμενες, οι οποίες παρουσίασαν συμπτώματα. Μία εκ των δύο τελευταίων είχε επιστρέψει μόλις από την καλοκαιρινή της άδεια.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ (ΠΕΔΙ) μεταβαίνουν ασθενείς προκειμένου να καταθέσουν έγγραφα ή να διεκπεραιώσουν άλλες υποθέσεις τους με τον Οργανισμό.

"Sponsored links"

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ Κώστας Κερασίδης «Έχουμε ζητήσει από τον ΕΟΔΥ να υποβληθούν όλοι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού σε τεστ για τον κορονοϊό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτε. Και το ζήτημα είναι ότι χιλιάδες ασθενείς έρχονται σε επαφή με εργαζομένους στις ΠΕΔΙ του ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα».

Οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει από τις προϊστάμενες αρχές τους να κλείσει για λίγες ημέρες η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να μην υπάρχει πιθανότητα για διασπορά του κορωνοϊού, αλλά το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις